Închide

Gânduri de play-off la U Cluj. „Să ne facem jocul nostru!”

Sport by Actual de Cluj - oct. 20, 2023 0 144

Universitatea Cluj e neînvinsă de cinci partide şi speră să obţină măcar un punct pe terenul Farului, următoarea adversară din Superliga.  Studenţii se gândesc mai departe şi anunţă că vor în play-off.

„Ne dorim să avem continuitate în rezultate, vrem să nu scădem nivelul, sper să revenim cu puncte de la Constanța. Totodată, sper că nu ne-a scos din ritm pauza competițională, aveam nevoie și să ne relaxăm un pic. Ne-am antrenat bine, sperăm să fie bine din toate punctele de vedere. Domnul Hagi va pregăti bine meciul, dânsul e atent la detalii. Nici Farul n-a început bine campionatul, ca și U Cluj, nu a avut constanța, clar își dorește să revină. Budescu este imprevizibil, e greu să-i citești intențiile în teren, îi vom acorda atenție specială în unele momente, dar, până la urmă, trebuie să ne impunem jocul”, a spus Bogdan Mitrea.

„Nu vreau să-l văd pe Hagi supărat, vreau să mă văd pe mine fericit la final. Va fi foarte dificil, dar am arătat caracter, am arătat că avem valoare şi ne putem lupta cu orice echipă din campionat”, a spus şi Ioan Ovidiu Sabău.

Partida dintre Farul şi „U” Cluj e programată sâmbătă, la Ovidiu, de la ora 21:45. }

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare