Închide

Gama de cuţite vivo – Villeroy & Boch Group, prezentă în toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca, cu discount-uri de până la 81% [P]

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 19, 2017 0 1158

Mega Image a lansat o nouă campanie de loialitate doar pentru clienții din Cluj-Napoca, prin care oferă la prețuri speciale, cu discount-uri de până la 81%, colecţia de cuţite vivo – Villeroy & Boch Group.

Colecția de cuţite impresionează prin calitatea superioară a produselor, prin atenţia la detalii, cât şi prin design-ul modern. Gama include șapte cuțite potrivite pentru fiecare tip de activitate: tocat, mărunțit, decojit, feliat. În plus, prezintă și două produse complementare, pentru depozitarea cuțitelor în condiții de siguranță și pentru protejarea acestora în timpul tăierii, dar și o foarfecă de bucătărie multifuncțională.

Cuțitele sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce le face rezistente și igienice, atât datorită materialului, cât și metodei de fabricație fără îmbinări. Cuțitele vivo – Villeroy & Boch Group sunt realizate dintr-o singură bucată, ceea ce le conferă avantajul de a fi perfect echilibrate în mână.

Astfel, colecția de cuțite vivo – Villeroy & Boch Group este de nelipsit din bucătărie, atât a celor mai buni chefi, cât și a celor pasionați de gătit.

Campania se desfășoară în toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca, până la finalul anului în curs. Pentru fiecare 20 de lei cheltuiţi pe același bon fiscal, clienții Mega Image vor primi la casa de marcat un punct bonus. Odată cumulate 15 puncte bonus, fiecare client poate achiziţiona câte un produs din gama vivo I Villeroy & Boch Group, cu discount-uri de până la 81%. De asemenea, punctele bonus pot fi folosite pentru achiziţia produselor până în data de 14 ianuarie 2018.

Pentru mai multe detalii accesati https://www.mega-image.ro/campanii-si-promotii-in-magazine/promotie-vivo

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare