Închide

Gabi Mureșan, despre o revenire la CFR: „Momentan sunt la Mureș, dar nu se știe niciodată….” Cum comentează conflictul cu Vasile Miriuță

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 04, 2015 0 669

Mijlocașul lui ASA Târgu Mureș s-a certat cu antrenorul Vasile Miriuță după partida cu Saint Etiene, pierdută de mureșeni cu 3-0 pe teren propriu.  Fotbalistul a criticat deschis după meci tactica aleasă de Miriuță, iar antrenorul, deranjat de comentarii, l-a scos din echipă la meciul cu CSU Craiova.  „Cine nu ascultă ce-i spun se elimină singur. Nu accept indisciplina”, a comentat Miriuță.

De situație ar putea profita CFR-ul. Totuși, mutarea în Gruia depinde de ce se întâmplă la ASA în perioada următoare. „Eu momentan sunt aici. Am avut o discuție cu antrenorul, mi-am cerut și eu scuze,și-a cerut și el scuze față de mine. Și el a greșit. Suntem în regulă, nu e nimeni certat acum, ne vedem de treabă. Despre CFR ce pot să spun, eu am ținut legătura cu oamenii de-acolo, am discutat și recent, dar n-am negociat vreun contract. E normal să mai discut cu ei după ce am stat acolo atâția ani. Dar nu pot să spun acum că vin la CFR, pentru că am contract aici. Dacă va fi în regulă la ASA, nu văd de ce-aș pleca, sunt și acasă aici. Dacă nu, poate voi discuta cu CFR, nu se știe”,  a povestit Gabi Mureșan pentru actualdecluj.ro.

Gabi Mureșan a jucat șase ani la CFR Cluj, câștigând trei campionate, trei cupe și două supercupe ale României. Fostul internațional român a jucat și în Liga Campionilor cu formația „feroviară”.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu