Închide

Fundația „Doina Cornea”: Cerem Tribunalului Penal Internațional inculparea de urgență a lui Vladimir Putin şi a cercului de criminali din jurul lui

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 28, 2022 0 131

Leontin Horaţiu Iuhas, președintele Fundației „Doina Cornea”, transmite că acțiunea lui Putin în Ucraina este un act de teorism și că liderul rus trebuie condamnat de Tribunalul Penal Internațional.

„Cerem Tribunalului Penal Internațional inculparea de urgență a lui Vladimir Putin şi a cercului de criminali din jurul lui pentru crime împotriva umanității”, se precizează în comunicatul transmis de Fundația „Doina Cornea”.

„Nu este admisibil ca acum, în secolul XXI, să se mai întâmple în Europa astfel de atrocități! Nu este posibil ca astfel de psihopați să rămână la conducerea unor țări europene! Noi nu vedem nicio diferență între Vladimir Putin şi Bin Laden”, se mai precizează în comunicat.

Fundația Doina Cornea îşi exprimă întreaga solidaritate cu poporul ucrainean, donează 10.000 de lei pentru ajutorarea refugiaților și transmite un apel de sprijn către toți românii:

„Aveţi toată dragostea noastră atât voi cât şi conducătorul vostru, Volodymyr Zelenskyy, un adevărat erou, un adevărat Șef de stat! Nu din obligație, ci din iubire faţă de poporul ucrainean, crunt lovit, contribuim şi noi pentru susținerea refugiaților pe Platforma Guvernului României, Ucraina – Împreună ajutăm mai mult, cu modesta noastră contribuție de 10.000 lei. Cerem tuturor celor care se simt solidari cu cauza poporului ucrainean, fie persoane fizice, fie organizații sau societăți comerciale, să contribuie şi ei. Aduceţi-vă aminte de imensa solidaritate a lumii întregi faţă de poporul român atunci când acesta a avut nevoie.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu