Închide

FRF vinde 15.000 de bilete într-o oră și jumătate la meciul România – Danemarca pe Cluj Arena

ActualitateSport by Actual de Cluj - mart. 01, 2017 1 416

Federația Română de Fotbal vinde nu mai puțin de 15.000 de bilete în doar o oră și jumătate, la meciul dintre România și Danemarca, de pe Cluj Arena; toate biletele de la sectorul VIP, de exemplu, au fost vândute. E jumătate din întreaga capacitate a stadionului.

FRF a vândut peste 15.000 de bilete pentru meciul România – Danemarca azi, la o oră și jumătate după ce au fost puse la vânzare online. Stadionul „Cluj Arena” are o capacitate de 30.201 locuri, dar înainte de a se comercializa biletele s-a ținut cont de măsurile de securitate prevăzute de lege, explică federația.

Meciul e programat peste trei săptămâni – în 26 martie, la ora 21.45, dar accesul în stadion e permis de la ora 19.15. E a cincea partidă pe care „tricolorii” o dispută în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 din Rusia. Biletele se vând online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro, și costă 35 de lei la peluză și 100 de lei la tribunele I și II. Biletele la categoria VIP, cele mai scumpe – 400 și respectiv 500 de lei în funcție de etaj – au fost vândute integral. O persoană poate cumpăra cel mult patru bilete, care sunt nominale.

La ora redactării acestei știri la tribuna I rămăseseră nevândute mai puțin de o mie de locuri. La tribuna a doua mai erau disponibile mai puțin de 700 de bilete.

Un comentariu

  1. e bataie de joc la adresa suporterilor care nu au pile sau copii.
    la T1 zona buna e rezervata pt invitatii si nu se pot cumpara bilete.
    la T2 cele 4 sectoare de pe centru sunt rezervate pt family zone.
    deci un suporter numa pe colt sau la peluza poate sa aiba bilet?
    rusine

Scrie un comentariu

  • Articole similare