Închide

FOTO: Vino pe urmele giganților în Iulius Parc și bucură-te de o experiență inedită în lumea dinozaurilor (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - mart. 15, 2023 0 326

Ești pregătit pentru o călătorie în timp pe urmele dinozaurilor? În Iulius Parc, mai poți (re)descoperi până pe 26 martie 2023, o lume fascinantă, veche de sute de milioane de ani, ce reunește peste 30 de dinozauri și nu numai, reproduși în mărime naturală. Biletele sunt disponibile la intrarea în expoziție, prețul unuia fiind de 25 lei.

Iulius Parc s-a transformat într-un tărâm fermecător care merită explorat de către toți iubitorii mici și mari de dinozauri. Astfel, în zona peluzei mici vei vedea specii de dinozauri datate din perioada Cretacicului și Jurasicului, replicate cu ingeniozitate din diferite materiale, pentru a reda, într-un mod cât mai real, o experiență complexă. Printre ei se numără Stegosaurus, Tyrannosaurus Rex, Brontosaurus, dar în total te așteaptă peste 30 de exponate animatronice.

Expoziția poate fi vizitată zilnic în intervalul orar 10.00-20.00, iar taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei. Însă, princhindeii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă, toți copiii care vin în grupuri mai mari de 25 de persoane primesc gratuit un tichet la „Dino Ride”, iar fiecare 5 copii pot să vină cu un însoțitor adult, a cărui intrare este gratuită. De asemenea, persoanele cu dizabilități, alături de un însoțitor, au intrarea liberă.

Bonus, dacă mergi la Centrul Info cu tichetul de la intrare și un bon de cumpărături efectuate în Iulius Mall, în valoare de 100 de lei, ai șansa să primești pe loc un premiu surpriză în zilele: 18, 19, 25 și 26 martie. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Și dacă tot ai ajuns la Iulius Mall și te-ai ocupat deja și de curățenia de primăvară din dulap,  ajută-ne să umplem umerașele de la etajul 1, zona Adidas, dar și cele din UBC Tower și UBC Riviera, cu haine care vor primi o a doua șansă. Aici vei găsi, până pe 20 martie, punctele de colectare ale celor de la ReClothing, care vor dona o parte din articolele vestimentare adunate către persoanele nevoiașe, iar pe altele le vor vinde în scopuri caritabile la târgul de primăvară al evenimentului deja cu tradiție – ReClothing.

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare