Închide

Foto/Video Untold la final. Jump. Clap. Cum a închis primarul Clujului festivalul

ActualitateFestivalTop News by Luminiţa Silea - aug. 05, 2019 0 1009

Cu tricou și adidași care se înscriu în ținuta de festival, primarului Clujului Emil Boc a marcat, ca la carte, încheierea ediției a 5-a a festivalului Untold și reprezentațiile de muzică și lumini de pe scena principală a evenimentului instalată pe stadionul Cluj Arena.

La patru dimineața, pe Arenă, alături de alți petrecăreți, Emil Boc a urmat direcțiile indicate de DJii din Festivalul Untold pe parcursul tuturor celor patru zile cât a durat manifestarea ajunsă la a 5-a ediție și care are loc în centrul Clujului – „‘Clap””, „Jump”, „Let me see your hands”.

Ultimii doi DJei din programul Festivalului care au mixat pe Cluj Arena, Martin Garrix și Ummet Ozcan l-au animat pe edilul Clujului care, alături de oamenii din Primăria cu care se afișează, de obicei, la evenimente dar și de soția sa, a încheiat festivalului ca un petrecăreț adevărat.

Untold a avut loc între 1 și 4 august la Cluj-Napoca. Organizatorii au raportat cifre cu participanți de peste 90.000 de oameni/zi.

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu