Închide

FOTO ”U” s-a reunit și are obiective noi: „Ne-am săturat să ne luptăm pentru evitarea retrogradării”

Sport by Catalin Suciu - iun. 16, 2014 0 275

“Studenții” și-au încheiat vacanța și au reînceput astăzi antrenamentele sub comanda lui Mihai Teja.

foto: Mihai HENDEA

foto: Mihai HENDEA

Formația clujeană se va pregăti în această săptămână în Cluj, iar de lunea viitoare va pleca în Austria, unde va susține un cantonament de două săptămâni. Dintre fotbaliștii acontanți în această vară, doar Petar Jovanovic (fundaș dreapta) a ajuns , urmând ca Sasa Stojanovic (mijlocaș ofensiv) și Raul Costin (mijlocaș central) să ajungă în următoarele zile. Takacs și Niculescu au fost și ei învoiți , dar se vor alătura lotului în câteva zile.

Au lipsit șase nume din lotul sezonului trecut, toți aflându-se la final de contract: Abrudan, Szilagyi, Max Nicu, Gercaliu, Ene și Rodrigo Menezes.

foto: Mihai HENDEA

Lotul prezent la reunire:

Portari: Veselovski, Dolha, Niczuly

Fundași: Ciupe, Ninu, Neag, Rațiu, Petar Jovanovic, Ionuț Târnăcop

Mijlocași: Bucșa, Lungu, Cristocea, Boutadjine, Calcan, Kovacs, Sauvadet, Boboc

Atacanți: Lemnaru, Machado

 

Universitatea a avut ca obiectiv salvarea de la retrogradare în ultimele două sezoane, campionate trăite pe muchie de cuțit. A reușit să-l îndeplinească de fiecare dată, însă jucătorii rămași speră într-un nou început:

Foto: Mihai HENDEA

Foto: Mihai HENDEA

„Ne-am întors și suntem pregătiți de un nou sezon. Toți ne dorim obiective mai îndrăznețe. Ne-am cam săturat să ne luptăm pentru evitarea retrogradării. Sper să nu mai ajungem în această situație, dar totul depinde numai de noi. Va fi un sezon foarte greu, mai ales că acum retrogradează șase echipe. Dar cu o pregătire foarte bună, putem face treabă bună. Mă bucur foarte mult că a rămas și Mihai Teja alături de noi , am colaborat excelent”, a spus căpitanul Dan Bucșa.

 

Golgheterul Universității cu 13 reușite a anunțat că va rămâne și în acest an la echipă. În plus, Lemnaru speră să înscrie cel puțin tot atâtea goluri cât în sezonul precedent.

„Nu am plecat, cu siguranță că voi mai rămâne și în acest an. E foarte important să începem noul campionat mult mai bine, să strângem puncte. Ne dorim o clasare liniștitoare, mult mai bună, să nu mai avem iar emoții cu retrogradarea”, a precizat și Lemnaru.

Echipa Universității va pleca lunea viitoare într-un stagiu de pregătire centralizat în Austria, urmând să joace cinci sau șase meciuri amicale. Adversarele vor fi anunțate în perioada următoare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare