Închide

FOTO În ce hal arată gazonul „Cluj Arena” înainte să înceapă UNTOLD, după ce anul trecut a fost înlocuit integral de organizatorii festivalului

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 02, 2022 0 1633

Evenimentele desfășurate anul acesta pe „Cluj Arena” au distrus considerabil gazonul arenei, după cum se poate vedea din imaginile surprinse zilele acestea, în timp ce se amenajează scena pentru noua ediție a festivalului UNTOLD.

Reamintim că în toamna anului trecut, organizatorii UNTOLD au schimbat integral gazonul, fiind pentru prima dată, de la inaugurarea stadionului, din 2011, când acesta a fost înlocuit complet.

„Gazonul a fost schimbat în totalitate cu unul similar, indicat de forul administrativ județean, având următoarele specificații: grosime de 5 cm, Iolium perenne 100%, densitate 95-98%, înălțimea firului 2,5 cm”, informau reprezentanții Consiliului Județean Cluj, anul trecut în septembrie (vezi imagine mai jos).

Costurile pentru înlocuirea gazonului, suportate de UNTOLD au fost de 150.000 de euro, sumă achitată separat de tariful de închiriere de 600.000 de lei și de garanțiile pentru reparații.

În ultimul an, în urma evenimentelor și partidelor de fotbal, gazonul a ajuns din nou într-o stare deplorabilă, după cum se poate vedea din imaginile de mai jos. Organizatorii UNTOLD vor avea obligația, și de data aceasta, să refacă gazonul, conform contractului de închiriere.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu