Închide

FOTO Generația de Aur și Legendele Barcelonei, antrenament cu public. Demonstrativul verii e pe Cluj Arena

Sport by Actual de Cluj - iun. 15, 2018 0 321

Vedetele fotbalului românesc, dar și reprezentanții legendelor Barcelonei au făcut ultimele pregătiri pe Cluj Arena. cu un antrenament deschis pubicului. Meciul dintre Generația de Aur și Barça Legends are loc sâmbătă, de la ora 19.00.

Înainte cu o zi de meciul oficial Generația de Aur – Barça Legends, cele două formații au făcut câte un antrenament pe Cluj Arena deschis publicului, care s-a putut bucura să-i vadă pe reprezentanții României din ’94, antrenați de Victor Pițurcă, dar și pe vedetele Barcelonei prezente la Cluj-Napoca. De la eveniment, din trupa României au lipsit Gheorghe Hagi, Dan Petrescu și Ionel Ganea.

Echipa Generației de Aur pentru meciul de mâine va fi formată din:
Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Florin Prunea, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Ioan Ganea, Adrian Ilie, Tibor Selimeș, Dorinel Munteanu, Mihai Prodan, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ionuț Lupescu, Cristian Chivu.

Pentru Barça Legends vor evolua Abidal, Edmílson, Goikoetxea, Frédéric Déhu, Ronald de Boer, Sonny Andersson, Julio Salinas, Miguel Ángel Nadal + alții. Popescu și Hagi se vor alătura catalanilor în cea de a doua repriză.
Meciul Generația de Aur – Barça Legends are loc sâmbătă, de la ora 19.00, pe Cluj Arena, în cadrul evenimentului Sports Festival, aflat la prima ediție.

Festivalul sportiv organizat la Cluj a început joi și va dura până duminică, în zona Parcul Central – Parcul de Copii de lângă Cluj Arena – Parcul Hotel Sport – Cluj Arena – Sala Polivalentă – Platou Sala Polivalentă – Parcul IuliuHa ieganu – Winners. În program, vizitatorii sunt așteptați cu peste 20 de sporturi: de la baschet, caiac sau ciclism, la escaladă, șah sau kendama.

Participarea este gratuită, în afară de câteva jocuri de echipă în cadrul cărora se desfășoară mici campionate organizate. Pe lângă sporturile prezente și demonstrativul dintre România și Barcelona, astăzi au mai avut loc și trei partide de tenis, în Polivalenta clujeană: Andrei Pavel – Goran Ivanisevici (două seturi reduse: 4-2, 4-2), Andrei Pavel/Cristi Chivu – Myke Bryan/Miguel Angel Nadal – 10-12. Al treilea meci a fost între Bryan/Ivanisevic și Mergea/Copil.

Text și FOTO: Mihai HENDEA

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare