Închide

Foto De 14 februarie, la Cluj: „Valentin” vine cu îmbrățișări gratis pe bulevard

Actualitate by Kristina Reştea - feb. 14, 2018 0 525

Plouă, ninge, lumea fuge grăbită înspre/ dinspre treburi în centrul aglomerat al orașului și, printre toate acestea, câțiva tineri afișează pancarte și ar vrea să îi oprească pe trecători: „Free Hugs!”

Liceenii au ieșit la îmbrățișat. E 14 februarie, în miez de sărbătoare americană importată – Sf Valentin/ Ziua Îndrăgostiților – așa că grupul de tineri a venit pe Eroilor și îi îmbrățișează pe cei care răspund la inițiativă

 

„Lăsați și o confesiune”, te îndeamnă tinerii, care au reușit să adune vreo câteva. Ce confesiune? Orice.

 

 

Sunt pregătite bilețele roșii, cu brand-ul clubului Interact, care a inițiat mișcarea de Ziua Îndrăgostiților. Trebuie doar să scrii. Confesiunile adunate sunt puse în formă de… evident în formă de inimioară pe pereții de sticlă ai unui chioșc de cafea.

„I confess”…

 

Și inima e aproape completă:

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu