Închide

FOTO Boc nu le-a purtat noroc Tricolorilor la meciul jucat cu Belgia, la Köln / Primarul Clujului s-a pozat cu suporterii, iar la final a transmis: Am văzut cel mai frumos meci de la Campionatul European de până acum

ActualitateSocialTop News by Actual de Cluj - iun. 23, 2024 0 351

Primarul Clujului, Emil Boc, arată că este și un susținător al fotbalului românesc, nu doar al tenisului, așa cum i-a obișnuit pe clujeni. El a ales să se alăture miilor de suporteri români care s-au deplasat la Köln, în Germania, pentru a participa la meciul pe care echipa națională a României l-a disputat, sâmbătă seara, cu Belgia, în cadrul Euro 2024. Mare amator al băilor de mulțimi, Boc n-a pierdut ocazia de a se arăta printre suporteri și de a se fotografia cu ei, participând totodată la atmosfera de competiție, de dinainte de începerea meciului.

Din păcate, România a pierdut în fața Belgiei cu scorul 2-0, păstrând totuși șansele de a merge mai departe de grupă, în funcție de scorul pe care-l va avea miercuri cu Slovacia.

„Hai România, și la bine și la greu!! Belgia a fost mai bună și a câștigat. Este adevărat ca are valori individuale uriașe care au făcut diferența în acest meci. Admirabila echipă a României a făcut un meci bun, a arătat ca are potențial de a merge mai departe, de a învinge Slovacia! Am văzut, după părerea mea, cel mai frumos meci de la Campionatul European de până acum!”, a comentat primarul Clujului, Emil Boc, după ce s-a încheiat meciul.

Și în Piața Unirii din Cluj Napoca a fost amplasat un ecran de proiecție, de către organizatorii TIFF, cel mai mare festival de film din România, și peste 1000 de clujeni au ieșit din case pentru a viziona meciul, mai ales că intrarea a fost liberă (video jos) Boc a preferat atmosfera meciului de la Köln, de pe străduțele din centrul orașului și din piața celebrului Dom, de unde a transmis imagini și pe rețele de socializare.

Sursa foto: Emil Boc/Facebook

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare