Închide

Fostul selecționer al României care se bucură de înfrângerea CFR-ului cu Dudelange: „M-am bucurat, prostia a fost pedepsită!”

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 12, 2018 1 148

Antrenorul român a oferit un interviu în Libertatea și îi critică în termeni duri pe conducătorii CFR-ului.

Ladislau Boloni, în prezent la Anvers, în Belgia, a povestit pentru sursa citată că s-a bucurat de eliminarea campioanei României din Europa League.

„M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicați-mi și mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul și pui un tehnician care n-a câștigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi și pe Iordănescu, aduci un portughez și pierzi cu Dudelange!Tu, ca și conducător, înseamnă că ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică… Să nu fiu înțeles greșit, Clujul îmi place foarte mult… Pe de altă parte, eu îi știu pe luxemburghezi, am și jucat cu ei în amicale”, a precizat Boloni.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu