Închide

Fostul sediu al BancPost Cluj, transformat în clădire de birouri; 5 din 8 etaje, ocupate de o firmă de IT

Economie by Mihai Prodan - dec. 08, 2018 0 871

Fostul sediu al BancPost din Cluj-Napoca, din apropiere de parcul central din oraș, s-a transformat în clădire de birouri și este scos la închiriere de noul proprietar, o persoană fizică, după ce banca a vândut imobilul înainte să fie cumpărată de Banca Transilvania. Din opt nivele, cinci au fost deja închiriate.

Noul proprietar, o persoană fizică, a golit tot ce a putut din fostul sediu al BP și s-a apucat de renovări, care ar urma să fie gata în ianuarie; până atunci, a scos la închiriat spațiile sub denumirea „Park Space Offices”, prin compania imobiliară Coldwell Banker. Cinci nivele au fost deja închiriate, către o firmă de IT din Capitală, spun agenții care se ocupă de tranzacții, iar restul costă 14,5 euro pe metrul pătrat, plus 2,5 lei/mp taxă de servicii, și se predă cu dotări de clădire de clasă A – dar în ianuarie, când lucrările vor fi gata.

Clădirea sediului județean al BancPost a fost vândută de bancă înainte ca aceasta să fie preluată de Banca Transilvania, spune purtătorul de cuvânt al BT, Laura Petrehuș, pentru actualdecluj.ro. „Sediul Sucursalei Bancpost din Cluj-Napoca a fost vândut de banca respectivă înainte ca Banca Transilvania să devină proprietar Bancpost (aprilie a.c.), așa încât BT nu are legătură cu vânzarea respectivului imobil”, a arătat ea.

Clădirea are opt nivele, dar sunt disponibile doar parterul și primele două etaje – 133 mp, 140 și respectiv 160 mp. Restul au fost închiriate către o – ce altceva – firmă de IT, din București, ce a achiziționat o firmă de profil din Cluj-Napoca, pe care ar urma să o mute în spațiile fostei bănci.

Citește și:

Banca Transilvania „înghite” Bancpost în decembrie

  • author photo two

    Mihai Prodan

    Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu