Închide

Fostul portar al CFR-ului, Mihai Mincă, chemat la Dinamo

Sport by Catalin Suciu - ian. 12, 2018 0 1338

Mihai Mincă a părăsit-o pe CFR Cluj la începutul sezonului, după un conflict cu Dan Petrescu, iar de atunci a jucat în Liga a III-a, la Șirineasa.

Portarul lua în calcul inclusiv retragerea din activitate, povestind pentru actualdecluj.ro că “Dacă nu-mi găsesc o echipă serioasă în iarnă, poate mă las.  Dacă e să mă duc undeva în iarnă, vreau să joc. Și nu vreau să semnez cu orice echipă, doar de dragul de-a ma bifa un club. Mi-aș dori ceva serios și aș vrea să merg în străinătate, în primul rând. Dacă nu, la o echipă de top din România. Am experiență și mi-e dor de meciurile tari”, povestea jucătorul.

Iar salvarea sa poate veni de la Dinamo, de la Vasile Miriuță. Antrenorul are o relație apropiată cu Mincă și îl dorește la Dinamo, mai ales că Penedo intră în ultimele luni de contract.

„Am avut ceva discuții, nu știu să vă zic mai multe, Dinamo sună tentant. Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Vasile Miriuță, dar asta nu depinde doar de mine. Cum am mai spus, mi-e foarte dor de meciurile tari, iar Dinamo e o echipă mare din România”, a spus Mincă pentru actualdecluj.ro.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare