Închide

Fostul căpitan al lui Dinamo a semnat oficial cu CFR Cluj și are planuri mari: „E un pas înainte. Obiectivlul e titlul”

Sport by Catalin Suciu - iul. 14, 2017 0 346

Dan Nistor a sosit la CFR Cluj la schimb cu Filipe Nascimento, iar mijlocașul vrea să ia cel puțin un trofeu cu formația clujeană.rmația alb-roșie.

„Nu îmi pare rău că am plecat, am venit aici să câștig multe trofee cu această echipă frumoasă. Pentru mine este un pas înainte. În ultimii 10 ani, CFR-ul a câștigat foarte multe trofee și sper să nu ne oprim aici și anul ăsta să câștigăm. Au venit foarte mulți jucători noi, sperăm să ne acomodăm cât mai repede și să câștigăm primul meci, care este foarte important, cel de la Botoșani”, a declarat Dan Nistor, conform TV Dolce Sport.

 

Fostul căpitan al lui Dinamo a intra în programul obișnuit de pregătire la CFR, dar sunt șanse mici ca el să evolueze în prima etapă la Botoșani, meci care se va disputa luni.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare