Închide

Fosta SIF Oltenia vrea să-și vândă acțiunile la Sinterom pentru 2 milioane de euro, le vinde de ieri, ”totul sau nimic”

Economie by Actual de Cluj - sept. 05, 2023 0 186

Fosta societate de investiții financiare Oltenia, devenită Infinity Capital Investments SA, vrea să vândă participația de aproape un sfert din totalul acțiunilor la o companie clujeană, pentru peste două milioane de euro.

E vorba de pachetul de acțiuni pe care Infinity Capital Investments SA îl deține la producătorul clujean de bujii Sinterom SA, în total 23,18% din participațiile companiei clujene, prin metoda ”vânzare specială la ordin” pe piața de oferte și operațini speciale administrată de Bursa de Valori București. Astfel, Infinity Capital Investments S.A. intenționează să vândă un număr de 1.555.509 de acțiuni Sinterom SA la prețul de 6,50 lei pe acțiune. Ordinul de vânzare e de tip AON, ”totul sau nimic” și e valabil de ieri.

Să menționăm, acționarul încearcă să-și vândă participația la Sinterom încă din aprilie: în 24 aprilie a emis primul raport în care anunța intenția de vânzare, la prețul de 12,5 lei pe acțiune. De atunci au urmat 13 anunțuri, inclusiv cel mai recent, din 28 august, pentru prețul de 7 lei pe titlu.

Infinity Capital Investments SA Craiova este al doilea cel mai mare acționar al producătorului clujean de bujii Sinterom SA, cu 23,18% din participații, cel mai mare fiind Contactoare SA Buzău, cu 73,1% din titluri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare