Închide

Flagrant delict și percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri și deținere fără drept a acestora, pentru consum propriu, șase percheziții, trei arestați și nu mai puțin de 41 de martori citați în cauză

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 14, 2022 0 212

Flagrant delict și percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri și deținere fără drept a acestora, pentru consum propriu, șase percheziții, trei arestați și nu mai puțin de 41 de martori citați în cauză.

Ieri polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au realizat o prindere în flagrant delict a unui bărbat, în Cluj-Napoca, asupra sa fiind descoperite aproximativ 13 grame de cocaină și un cântar de mare precizie. Ulterior, au fost efectuate șase percheziții domiciliare, în Cluj-Napoca și Turda, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și deținerea de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La percheziții au fost găsite 13 grame de cocaină, aproximativ 20 de grame de 3CMC, șase telefoane mobile, o tabletă și aproximativ 29.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că activitatea infracțională ar fi fost derulată din 2021 până acum. A fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 50 de ani, din Turda și Cluj-Napoca, ulterior aceștia fiind arestați preventiv.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu