Închide

Firmă de servicii de contact-center cu afaceri de 20 milioane euro în România deschide birou la Cluj, angajează 200

EconomieTop News by Mihai Prodan - mai 30, 2016 0 483

Un furnizor de servicii de contact-center își deschide birouri la Cluj, vrea să angajeze 200 de persoane în acest an și ocupă 1.700 metri pătrați într-o clădire de birouri.

E vorba de arvato România, care își deschide birou la Cluj în Liberty Technology Park unde ocupă 1.700 metr pătrați, vrea să angajeze 200 de persoane la Cluj și să ajungă la 1.500 de salariați în România până la sfârșitul anului.

Compania e deținută de grupul media german Bertelsmann și își deschide biroul de la Cluj în 27 iunie. Azi au loc primele traininguri pentru angajați. arvato are deja birouri în Brașov și Sibiu, „iar Clujul reprezenta următorul pas firesc. Până la sfârșitul anului dorim să recrutăm aici peste 200 de angajați”, spune într-un comunicat de presă Matthias Müller, directorul pentru relația cu clienții pentru Estonia și România la companiei.

Firma caută la Cluj team manager, trainer, customer service representative sau administrator de sisteme IT – dar ca să aplicați trebuie să cunoașteți măcar una dintre limbile daneză, finlandeză, norvegiană, suedeză, olandeză și engleză la nivelul C1, conform Pașaportului Lingvistic European.

Compania va ocupa 1.700 mp în cadrul Liberty Technology Park Cluj – birouri, zone de relaxare și conexe.
arvato România și-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. Cei peste 1.000 de angajați din cele două centre din Brașov și Sibiu oferă consultanță în 13 limbi străine în marketing digital, servicii financiare, gestionarea relațiilor cu clienții, servicii IT, vânzari și altele. La nivel internațional, arvato are peste 70.000 de angajați în 40 de țări.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.