Închide

Filmul crimei de la Năsal, o femeie omorâtă, firele au dus unde nimeni nu se aștepta

Din județ by Actual de Cluj - nov. 23, 2019 0 702

Era iarna anului 2012 când o veste a cutremurat satul Năsal, o localitate liniștită din comuna Țaga: tanti Viorica a fost omorâtă.

Femeia de 68 de ani locuia singură și a fost găsită într-o baltă de sânge. Poliția a început o anchetă care a avansat greoi și care a cuprins amprentarea tuturor bărbaților din sat, dar și din vecinătate, peste 260 de persoane.

Cu două săptămâni înainte, femeia rămăsese fără banii de pensie, după ce un spărgător i-a pătruns în casă, pe când proprietara era la biserică.

Supărată pe cele întâmplate, femeia s-a dus la preotul din sat, care i-a îndemnat pe credincioși să țină post și rugăciune, pentru ca hoțul să fie găsit.

La scurt timp, tanti Vioica a avut parte de o vizită mai puțin obișnuită: la ea acasă a venit cineva care i-a cerut să renunțe la „afurisenia” de la biserică, pusă pe capul făptașului. Dar femeia n-a mai apucat să afle cine a furat-o.

Suspectul principal a fost un nepot al femeii, care trecea în fiecare săptămână pe la ea, să o mai ajute la treburile casei. Dar amprentarea tuturor bărbaților a dus la o descoperire ciudată. Amprentele unui tânăr, cantor la biserica din sat, erau printre cele găsite în casa femeii, arată gherlainfo.ro.

Criminaliștii au stabilit că acesta este autorul omorului, iar pentru fapta sa, a primit pedeapsa cu închisoarea pe viață, pe care și-o ispășește la Penitenciarul Gherla.

Dar povestea nu se încheie aici. Tânărul ar fi primit în timp ce era după gratii, niște scrisori care i-ar confirma nevinovăția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare