Închide

Fiii unei avocate din Cluj au fost arestaţi pentru implicare într-o reţea de droguri – EVZ

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - apr. 13, 2017 0 2292

Tribunalul Cluj a dispus arestarea lui Elias Dairatani (foto), Ibrahim Dairatani, Adrian Făgădar, Marius și Imre Kallo, Daniel Mara, Claudiu Otvoș, Costel Penciuc, Marian Suciu și Adrian Veber, pentru că ar fi parte dintr-o reţea de droguri, informează evz.ro

Frații Dairatani sunt fiii unei cunoscute avocate din Baroul Cluj, Monica Dairatani, transmite evz.ro. Pe pagina de Facebook a lui Elias Dairatani, acesta scrie: „lupt împotriva drogurilor”. Tânărul ar locui în localitatea Apahida, reiese tot din profilul său de Facebook.

Polițiștii clujeni de la Brigada de Crimă Organizată Cluj au organizat o acțiune, în urma căreia au reușit prinderea în flagrant a persoanelor implicate în această rețea.

”La data de 11.04.2017, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, au efectuat un număr 19 percheziții domiciliare pe raza judeţului Cluj, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, format din mai mulţi suspecţi, specializat în săvârşirea infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive”, se arată în comunicatul DIICOT.

Polițiștii susțin că în perioada 2016 – 2017, pe raza municipiului Cluj-Napoca a acţionat o reţea de distribuire şi plasare pe piaţa de consumatori a unor substanţe cunoscute generic sub denumirea de „substanţe etnobotanice”.

Citeşte mai mult pe evz.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu