Închide

Femeie de 80 de ani găsită decedată în incendiu în centrul Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 02, 2021 0 323

O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost găsită decedată într-un incendiu noaptea trecută în centrul Clujului.

O autospecială a intervenit în cursul nopții ca urmare a unei solicitări care anunța un posibil incendiu într-o locuință situată pe strada Sindicatelor din Cluj-Napoca, în jurul miezului nopții. Pompierii sosiți la fața locului au găsit locuința închisă și cu degajări de fum din interior. ”S-a asigurat accesul prin forțarea ușii, dar și pe geamul locuinței, în care se manifesta incendiul și era inundată cu fum. Înăuntrul acesteia au găsit o femeie, în vârstă de cca 80 de ani, fără semnale vitale, pentru care au început imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitat în sprijin un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a arătat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș. Acesta a adăugat că în ciuda eforturilor depuse, semnalele vitale ale femeii nu au mai revenit.
Focul a fost stins între timp, fiind cuprinse de flăcări câteva materiale și obiecte de mobilier dintr-o cameră în care se afla o sobă de teracotă, fiind evitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu