Închide

FED Cup, programul meciurilor din weekend. Sorana Cârstea intră prima în sală

Sport by Catalin Suciu - feb. 09, 2018 0 1157

S-a stabilit programul partidelor din FED Cup, din 10-11 februarie, când România va întâlni echipa Canadei în Sala Polivalentă din Cluj.

Sorana Cîrstea (nr. 38 WTA) o va întâlni pe Carol Zhao (nr. 138 WTA) sâmbătă, în primul meci al întâlnirii.

Meciul doi va fi cel dintre Irina Begu (nr. 37 WTA) şi Bianca Andreescu (nr.173 WTA), jucătoarea de origine română care reprezintă Canada.

Duminică vor avea loc meciurile de simplu dintre Irina Begu şi Carol Zhao și Sorana Cîrstea şi Bianca Andreescu, precum şi întâlnirea de dublu dintre Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Gabriela Dabrowksi/Katherine Sebov.

Meciurile de sâmbătă vor începe la ora 13.00.

Învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare