Închide

Farmec relansează Apele Micelare Gerovital cu ambalaje moderne, în varianta de 400 ml (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - mai 12, 2021 0 274

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță relansarea Apelor Micelare Gerovital într-un format nou de ambalaje moderne, reciclabile, în varianta de 400 ml. Cu formule și ingrediente împrumutate din schemele de tratament Gerovital din care fac parte, dar și cu beneficii adresate fiecărui tip de ten, Apele Micelare Gerovital nu sunt doar un produs de curățare a tenului, ci un prim pas în îngrijirea corectă a acestuia.

Ingredientele de calitate, o abordare diferențiată pentru fiecare vârstă și tip de ten, alături de ambalajele moderne și practice, cu o cantitate mai mare de produs, fac din Apele Micelare Gerovital un partener potrivit pentru o îngrijire de lungă durată. 

Apa micelară a devenit un produs must have din trusa noastră de cosmetice, este una dintre cele mai des folosite produse în rutina de zi cu zi. Pentru clientele noastre și din grijă pentru mediu, am lansat noul format de ambalaje pentru Apele Micelare Gerovital. Ambalajele cu gramaj de 400 ml oferă îngrijire delicată pentru o perioadă mai lungă, venind în completarea schemelor de tratament oferite de fiecare gamă în parte. Decizia schimbării ambalajelor urmărește și un trend de consum, este mai avantajos din toate puncetele de vedere pentru clientele noastre să achiziționeze produsul preferat într-o cantitate mai mare”, a explicat Claudia Pălăcian, Manager de Produs în cadrul companiei. 

Pentru tenul normal, specialiștii Gerovital recomandă Apa Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic (400ml), din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look, un produs cu ulei de trandafir sălbatic pentru îndepărtarea machiajul waterproof, curățând tenul și asigurându-i aportul de nutrienți necesar.

Pentru tenul mixt și normal, Apa Micelară Poliplant Microbiom Protect (400 ml) din gama Gerovital Plant curăță și purifică fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. Acest produs are 96% ingrediente de origine naturală, asigurând o protecție naturală microbiană.

Tenul uscat și sensibil are un aliat de nădejde în Apa Micelară cu Albăstrele și Juvinity (400 ml) din gama Gerovital H3 Classic. Îmbogățită cu Extract de Albăstrele și Juvinity™, apa micelară curăță pielea delicat și eficient, decongestionând și energizând celular tenul la fiecare folosire.

Pentru tenul uscat, mixt sau normal se recomandă folosirea Apei Micelare Hyaluron C (400 ml) din gama Gerovital H3 Hyaluron C. Apa micelară se bazează pe acțiunea micelelor formate, care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Apele Micelare Gerovital pot fi achiziţionate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu