Închide

Farmec, reduceri de până la 50% în campania Black Friday Fever care are loc în perioada 10-19 noiembrie

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 08, 2023 0 120

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță promoții și oferte speciale în cadrul campaniei Black Friday Fever. Reducerile sunt valabile atât în magazinul online farmec.ro, cât și în rețeaua de magazine fizice Farmec și Gerovital din întreaga țară.
Derulată în acest an sub mesajul „Îmbrățișează toată frumusețea”, campania Black Friday Fever are loc în perioada 10 – 19 noiembrie și include discounturi de până la 50% la cele mai populare produse din portofoliul Farmec.

Selecția de produse pentru campania Black Friday Fever s-a realizat pe baza preferințelor și nevoilor de îngrijire specifice consumatorilor. Astfel, cele mai mari reduceri din an vor fi aplicate la o selecție importantă de produse din toate categoriile principale: ten, păr, corp și make-up.
„În oferta Black Friday Fever vor fi incluse cele mai populare produse din principalele categorii de îngrijire personală și make-up, dar și un mix de produse din gamele premium, precum Gerovital Luxury, dermato- cosmeticele Gerovital H3 Derma+ și produsele destinate îngrijirii profesionale din gama Gerovital H3 Equilibrium. Totodată, și produsele dedicate bărbaților, din gama Gerovital Men, vor beneficia de reduceri speciale. Estimăm că produsele tip fiole vor fi în continuare best sellers și la Black Friday Fever din acest an. Din
experiența campaniilor anterioare, o altă categorie de produse care a înregistrat vânzări spectaculoase în perioada cu cele mai mari reduceri din an a fost reprezentată deprodusele din gama profesională Gerovital H3 Equilibrium. Preconizăm o creștere a vânzărilor față de campania de Black Friday din 2022”, a declarat Vasile Ungurean, Director de Vânzări Farmec.

Pe lângă reducerile de până la 50%, magazinul online farmec.ro oferă și alte beneficii în campania Black Friday din acest an. Astfel, clienții se vor bucura de transport gratuit în easybox la comenzile de peste 99 lei, respectiv transport gratuit prin curier la comenzile cu valoarea minimă de 149 lei. În magazinele fizice, Farmec și Gerovital, clienții cu card de fidelitate beneficiază în plus de 10% reducere sub formă de puncte pe card, puncte ce se pot folosi în achiziții ulterioare, iar serviciul de împachetare cadou este oferit gratuit la toate
cumpărăturile de peste 100 lei.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În luna noiembrie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș.

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize și concursuri, puteți urmări conturile de social media:
Facebook: www.facebook.com/farmec.romania
Instagram: www.instagram.com/gerovital.romania
Tiktok: www.tiktok.com/@gerovital.romania
Site şi magazin online: www.farmec.ro

Acest text are caracterul de Advertorial.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu