Închide

Farmec modernizează gama AslaMed și lansează un nou produs (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - mart. 17, 2021 0 182

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță modernizarea brandului de igienă orală AslaMed, continuând planurile de dezvoltare a portofoliului propriu. Gama este extinsă cu un nou produs – Pasta de Dinți cu Cărbune Activ și relansată într-o nouă variantă de design.

În ultimii ani, am observat faptul că piaţa produselor de îngrijire orală este în continuă dezvoltare, iar consumatorii se orientează către produse specializate și de calitate. Astfel, am luat decizia de a moderniza gama AslaMed cu ambalaje într-un design actual și de a adăuga o nouă pastă de dinți pe bază de cărbune activ, în linie cu ultimele trenduri în îngrijirea orală. Ne dorim să le oferim consumatorilor produse specializate și să le amintim că o igiena orală corectă contribuie la evitarea apariţiei problemelor gingivale și este, totoată, foarte importantă pentru sănătatea generală a organismului, a declarat Natalia Muscă, Manager de Produs.

Noul produs Aslamed Pastă De Dinți cu Cărbune Activ ajută la redarea albului natural al dinților și la înlăturarea petelor, fără să irite sau să deterioreze smalțul. Cărbunele activ din compoziție are proprietăți mari de absorbție și curăță depozitele de placă, ajutând astfel la păstrarea unei respirații proaspete, de lungă durată. În plus, ingredientul preBIULIN®FOS echilibrează microbiomul specific cavității bucale, conservând sănătatea acesteia.

AslaMed: mai multe motive să zâmbești

Lansată în 2006, AslaMed este o gamă completă de îngrijire orală, cu eficiență dovedită clinic, creată pentru tratarea unor probleme specifice, printre care se numără sensibilitatea dentară sau afecţiunile gingivo-parodontale, și îmbogățită cu ingrediente naturale, precum extractul eco-certificat de mușetel, argila specială, cătina și salvia. Extractul ecocertificat de mușetel are un efect antimicrobian şi antiinflamator, argila specială contribuie la remineralizarea dinţilor, uleiul de cătină este un bun cicatrizant, fluorura de sodiu întăreşte smalţul dinţilor şi previne apariţia cariilor, în timp ce uleiul de salvie are proprietăţi antiinflamatoare și astringente.

Pe lângă Pasta de Dinți cu Cărbune Activ, gama AslaMed cuprinde alte trei tipuri de pastă de dinţi (pentru dinţi sensibili, pentru tratamente homeopate şi pentru afecţiuni gingivo-parodontale) şi o apă de gură, pentru îngrijire şi protecţie completă.

Pasta de Dinți – Gingii sănătoase diminuează sângerările gingivale și reduce inflamaţiile gingivo-parodontale.

Pasta de Dinţi recomandată în Tratamente Homeopate este special creată pentru persoanele care nu agreează aromele mentolate sau care urmează tratamente homeopate și conține peste 96% ingrediente de origine naturală.

Pasta de dinţi pentru dinţi sensibili reduce sensibilitatea dentarǎ, protejează şi întăreşte smalţul dinţilor, prevenind aparţia cariilor dentare.

Se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe zi în locul pastei de dinţi obişnuite, iar pentru o eficiență sporită, pasta de dinți poate fi folosită împreună cu Apa de gură AslaMed. Utilizată regulat, Apa de gură Aslamed asigură o respiraţie proaspătă, protejează dinţii şi gingiile, inhibă dezvoltarea plăcii bacteriene şi previne paradontoza.

Produsele AslaMed pot fi achiziţionate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din magazinele de brand Farmec, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În martie 2021, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș şi Râmnicu Vâlcea.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media: Facebook: facebook.com/farmec.romania ; Instagram: www.instagram.com/farmec ; Site şi magazin online: www.farmec.ro

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare