Închide

Făget, pădurea-groapă de gunoi a Mănășturului. Amendă de 1.000 de euro pentru un clujean care și-a aruncat molozul unde i-a convenit

Administrație by Actual de Cluj - dec. 06, 2016 0 1050

Încă o captură de gunoaie ilegale în pădurea Mănășturului, unde polițiștii locali au găsit o cantitate însemnată de deșeuri rezultate din lucrări de construcții, aruncată în pădure; de data aceasta, însă, au găsit și autorul, care a fost ars al buzunar.

Polițiștii locali de la serviciul de Control Protecția Mediului au găsit o persoană responsabilă de aruncarea unei cantități însemnate de moloz în apropiere de pârâul ce străbate pădurea Făget, din vecinătaea Mănășturului. Amenda e aspră – 4.500 de lei, adică peste 1.000 de euro, în schimb contravenientul nu mai trebuie să-și bată capul cu transportarea deșeurilor la rampa de gunoi autorizată, căci au făcut-o polițiștii în locul său. Poliția Locală recomandă din nou persoanelor fizice și juridice să încheie contracte pentru ridicarea deșeurilor cu firmele autorizate care sunt abilitate să ridice gunoaiele din oraș și să le depoziteze în locurile special amejajate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu