Închide

Expoziție de fotografie la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, se deschide mâine

Cultură by Actual de Cluj - mart. 08, 2023 0 358

Expoziție de fotografie la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, se deschide mâine.

E vorba de o expoziție de fotografie a artistului Balla Árpád Zoltán, ”Ființe transparente”, ce poate fi vizitată la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca de mâine până în 26 martie.

Balla Árpád Zoltán este un artist fotograf, născut în Odorheiu Secuiesc în 1957. Din 1975 este prezent pe scena artei fotografice, organizând numeroase expoziții. Este membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România și membru fondator al Cercului de Fotografie ”Orbán Balázs” din Odorheiu Secuiesc. Pe parcursul carierei, a fost distins cu mai multe premii, printre care se numără cel al Asociației Internaționale a Fotografilor (FIAP). ”Din punct de vedere tematic, Balla Árpád Zoltán abordează un spectru larg de probleme și, prin creațiile sale, reușește să ofere o incursiune, în lumea vie sau a obiectelor, printr-o metodă dibace de captare a esenței perspectivelor”, arată curatorii expoziției.
Cu ocazia vernisajului de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca va fi prezentată și cartea ”Ființe transparente”, care, pe lângă reproducerile fotografice, conține o serie de scrisori și scrieri personale prin care artistul încearcă să ofere o imagine duală a actului de creație fotografică și a narațiunii umane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu