Închide

EXCLUSIV: Sabău: „Nu plec de la Universitatea, nu s-a pierdut nimic, dar ne dorim mai mult!” Clubul pregătește deja transferurile pentru anul viitor. Unul dintre favoriții fanilor, aproape de revenire!

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 23, 2023 0 1446

Ioan Ovidiu Sabău rămâne antrenorul Unbiversității Cluj. O spune chiar el, deși, la supărare, după meciul cu CFR pierdut cu 4-0, a afirmat că ia în calcul o despărțire.

„Am fost foarte dezamăgit, este adevărat, dar nu se pune problema să plec, să demisionez, să renunț. Am fost supărat pentru modul în care am arătat, nu pentru scor. Le-am spus și jucătorilor înainte de meci că nu mă interesează rezultatul, ci vreau să văd jocul așa cum trebuie, așa cum a fost, să ieșim cu fruntea sus din teren. Se poate întâmpla să pierzi, dar nu să arăți atât de rău,asta m-a deranjat. Le-am spus jucătorilor și în vestiar că poate au nevoie de un alt tip de antrenor, că eu am greșit. Sunt alături de mine. Toți sunt. Nu am pierdut nimic, am pierdut acest joc, dar play-off-ul nu e pierdut. Acolo va ajunge cine va face cele mai inspirate transferuri în perioada următoare. Campionatul e foarte strâns”, a declarat Sabău pentru actualdecluj.ro.

Antrenorul a adăugat că echipa va fi întărită în această iarnă. Singura condiție la transferuri? Cei care vin, trebuie să aibă ritm, să fi jucat la echipele lor. „Sunt discuții. Mi-aș dori jucători și din țară, dar avem și din străinătate. Trebuie să fim atenți, să nu greșim. Am spus și foarte clar că vom aduce acum doar fotbaliști care să fi jucat, care să aibă meciuri în picioare. Sunt negocieri, conducerea se ocupă”, a adăugat Sabău.

Valul de simpatie pornit după înfrângerea cu CFR nu l-a lăsat rece.  „Eu simt toată susținerea, e ceva extraordinar și înseamnă că am făcut ceva bine aici. Le mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru toată această afecțiune. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Mai avem de muncit, trebuie să ducem clubul la un alt nivel. Sunt aici. Și rămân aici”, a mai spus Sabău.

Revenire de marcă

Unul dintre fotbaliștii pe care îi dorește antrenorul Universității e Mamadou Thiam, om cheie în sezonul trecut. Atacantul evoluează în Kuweit, dar ar vrea să revină la Cluj. Problema cea mai mare e salariul. Thiam câștigă acolo de aproximativ trei ori mai mult decât primea la Universitatea. Dar pista nu a fost abandonată. Vârful e dispus să se întoarcă și a ținut legătura în permanență cu cei de la U.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.