Închide

Ești fan HEAVY-METAL? S-au pus în vânzare bilete pentru concertul Manowar din Cluj. Liderul trupei: “Am mai fost în Transilvania și Cluj, va fi ceva special și pentru noi”

ActualitateFestival by Catalin Suciu - sept. 15, 2015 0 350

Biletele pentru concertele pe care trupa americana Manowar le va sustine la Cluj-Napoca și București, în cadrul Gods And Kings World Tour, în 2016, au fost puse în vânzare la prețurile de 175 de lei, respectiv 225 de lei, informează Mediafax.

Formația heavy metal va concerta pe 19 februarie 2016 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe 21 februarie în Pavilionul Central al Romexpo din București.
„Pentru prima dată vom cânta în Transilvania. Eu am mai fost în Transilvania de multe ori și am fost și la Cluj. Vor fi niște show-uri speciale, nu doar pentru fani, ci și pentru noi”, a anunțat Joey DeMaio, liderul trupei.

Conform Guinness Book of Wordl Records 1984, Manowar este cea mai zgomotoasă trupă din lume. Manowar a lansat de-a lungul timpului 13 albume de studio, albume live, precum și numeroase single-uri, EP-uri, compilații și DVD-uri. Trupa a obținut și câteva discuri de aur și platină.
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul bilet.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.