Închide

Eșarfe de mătase pictate în expoziție la Centrul Turistic din Gherla

ActualitateDin județ by Actual de Cluj - iun. 08, 2020 0 62

Centrul Turistic din Gherla a fost una dintre puținele instituții publice care a funcționat și în perioada de restricții din ultimele luni. Relaxarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor a dus la organizarea unei expoziții incitante, o premieră pentru oraș.

Marți, 2 iunie, a avut loc într-un cadru restrâns, vernisajul unei expoziții de pictură pe mătase, semnată Dana Pop, aflată la primul eveniment de acest gen.

În sala Centrului Turistic sunt expuse în jur de 30 de lucrări, constând în eșarfe, tablouri 3D, fețe de pernă, arată gherlainfo.ro.

„Am experimentat mai multe modalități de lucru și am reușit să fac aceste câteva lucrări”, spune artista. „Cele mai versatile mi se par eșarfele, deoarece ele ne definesc stilul vestimentar, adaugă culoare și rafinament unei ținute și pot fi purtate în diverse moduri. Arta picturii pe mătase trece dincolo de barierele timpului și spațiului și ne face să ne gândim la frumoasul care ne înconjoară, la capacitatea noastră de a lua tot ce e mai frumos și mai bun din jur, de a transpune într-un mod mai ușor de înțeles pentru orice privitor.”

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare