Închide

Emil Boc și ministrul de interne Lucian Bode, în centrul de comandă Untold în seara cu cei mai mulți participanți pe Cluj Arena

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 12, 2021 0 2402

DJ-ul francez David Guetta a concertat în penultima seară a festivalului Untold pe scena principală, după ce Dimitri Vegas și Like Mike și-au anulat din motive persoanale show-ul de sâmbătă seara din cadrul festivalului. Prezent la prima și la cea de a cincea ediție a festivalului, DJ-ul veteran a reușit cu reprezentația programată la miezul nopții să umple stadionul Cluj Arena și să facă publicul să cânte și să vibreze.
Ministrul Administrației și Internelor Lucian Bode a fost și el prezent în noaptea cu pricina la festival și a vizitat alături de primarul Emil Boc și de președintele PNL Cluj Daniel Buda centrul de comandă al festivalului. Bode a îndemnat fanii să se bucure de siguranță și să respecte măsurile de protecție.
Trupa românească Subcarpați, irlandezii de la The Script, Dj-ul belgian Lost Frequencies, DJ-ul francez de 53 de ani David Guetta au făcut deliciul publicului pe scena principală a festivalului Untold în cea de a treia noapte.
Felix De Laet, cunoscut pe scenă la Lost Frequencies, și-a invitat mama pe scenă și alte rude prezente la festivalul ca să își facă cu toții un selfie cu publicul festivalului.
Cu hiturile cunoscute și cu inserturi ale unor piese ale trupelor Prodigy sau Queen, DJ-ul francez David Guetta a dezlănțuit publicul festivalului pe stadionul Cluj Arena, unde au venit cei mai mulți oameni de la începerea ediției de anul acesta.
Guetta a concertat la miezul nopții, după ce după ce Dimitri Vegas și Like Mike și-au anulat din motive personale show-ul de sâmbătă seara din cadrul festivalului.
În noapte cu numărul 3 a Untold au participat și vip-uri, vedete de la TV, politicieni locali. Designerul Cătălin Botezatu în Valentino, cu ochelari de soare, prezent în zona VIP de la începutul evenimentului a dat și un interviu în care a comentat atmosfera de la Cluj.
Unii fani prezenți pe stadion, dansau cu o mână iar cu cealalta butonau telefoanele ca să nu piardă nici partidele de fotbal programate sâmbătă seara. Alți participanți adunau doze de bere de pe arenă în cadrul campaniilor din cadrul festivalului la care în schimbul materialelor reciclate se oferă produse promoționale cu logo-ul manifestației. „Strângem pentru că băiatul meu își dorește un hanorac”, a spus un participant.
La centrul de comandă al festivlaului au făcut o vizită și ministrul administrației și internelor, Lucian Bode, însoțit de primarul Emil Boc și de peședintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda.
Cei trei au purtat mască.
„Un festival care se bucură de succes și care revine în forță după un an de pauză! De aici, din Centrul de comandă, situația se prezintă bine și este atent monitorizată. Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!”, a fost mesajul ministrului Bode.
1000 de angajați ai MAI peste 700 de agenți de securitate privați asigură desfășurarea evenimentului  în condiții de siguranță.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare