Închide

UPDATE Emil Boc, scor covârșitor la nivelul municipiului Cluj Napoca de peste 70%. În județ, PNL câștigă, de asemenea, aproape în toate primăriile

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 27, 2020 0 12583

UPDATE: Liberalii clujeni au câștigat detașat nu doar municipiul Cluj Napoca, ci și cele mai importante administrații locale din județ, respectiv orașele, Gherla, Dej, Câmpia Turzii, Turda și Huedin,  dar și localitățile Florești și Gilău. În localitatea Apahida se renumără voturile.

Nici măcar liberalii clujeni nu sperau la un scor atât de mare, spun surse din partid pentru Actual de Cluj. Primarul în funcție al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a câștigat alegerile pentru un nou mandat în majoritatea secțiilor de votare, rezultatul său fiind de peste 70%. Mai precis, Boc ar cumula în acest moment peste 16.000 de voturi, în timp ce candidatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu ar avea doar 1.600 de voturi, după ce s-au numărat buletinele dintr-un sfert din secțiile de votare din municipiu.  Dacă trendul se păstrează e posibil ca Boc să treacă și de 75%.

Menționăm că acestea sunt rezultate parțiale.

 

Revenim cu detalii pe măsură ce se finalizează numărătoarea paralelă din secțiile de votare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.