Închide

Emil Boc, la ieșirea de la vot: „Echipamentele sunt asigurate, circuitele sunt stabilite, măsurile de protecție sunt respectate. E sigur să mergi”

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 27, 2020 0 182

Primarul în exercițiu și foarte probabil pentru încă patru ani, a votat de la ora 11:00, la secția nr. 52, la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu, din cartierul Zorilor.

Emil Boc

„Se votează în siguranță. Este sigur să mergi la vot. Toate echipamentele sunt asigurate, circuitele sunt stabilite, măsurile de protecție sunt respectate. Nu ar fi posibil fără forței de ordine, jandarmerie, poliție locală, poliție națională. Toți aceștia asigură un cadru de derulare normală a legilor și vreau să le mulțumesc public pentru acest efort pe care îl fac. Împreună cu medicii asigură continuitatea vieții noastre de zi cu zi.Am votat cu acea echipă care are viziunea și proiectele necesare să mențină Clujul pe primul loc. Să aducă în continuare investiții și locuri de muncă bine plătite la Cluj. Am votat cu acea echipă capabilă să unească și nu să dezbine. Am votat cu acea echipă care menține Clujul în Liga Campionilor în materie de inovare. Acea echipă care asigură ca în oraș nimeni nu este uitat și nimeni nu este abandonat, acea echipă care modernizează Clujul în toate domeniile prin creșterea calității vieții în educație, în sănătate, în locuri de muncă, mediu, infrastructură, parcuri.”

De la 11:30 a votat și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe la secția nr.97, de pe strada Alverna, din Gheorgheni.

Cei doi sunt mari favoriți să câștige la Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare