Închide

Emanuel Ungureanu, principalul contracandidat al lui Boc: „Vom avea un număr important de clujeni care înțeleg că viața noastră poate fi frumoasă și în cartiere, nu doar în centru”

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 27, 2020 0 233

Candidatul USR-PLUS la primăria Cluj-Napoca a votat la Liceul Baptist și îi îndeamnă pe clujeni să iasă în număr cât mai mare la urne.

„Sunt optimist alături de colegii mei că vom avea un număr important de clujeni care înțeleg că viața noastră poate fi frumoasă și în cartiere, nu doar în centru. Spitale noi, să avem un trafic mai decent. Să avem un oraș comparabil cu cele din Cehia, Polonia și din Ungaria. Puțin nu este de ajuns. Vrem mai mult, mai repede, mai bine. Astăzi am venit cu speranță.Am apăsat ștampila cu încredere că părinții și copiii, oameni în vârstă din Cluj, cei cu probleme de sănătate vor avea un Cluj european cu adevărat. Un ritm de creștere care să se vadă din Valea Fânațelor până în Mărăști, Mănăștur, Dâmbul Rotund, Iris, Someșeni, Sopor. Să avem un trai decent peste tot”, a spus Ungureanu.

Cele mai multe sondaje de opinie pre-alegeri locale în plasau pe Ungureanu pe locul al doilea în preferințele clujenilor, la mare distanță de primarul Emil Boc. Miza reală USR-PLUS este însă obținerea mai multor mandate în Consiliul Local pentru a sparge majoritatea PNL.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare