Închide

Elevii care au obținut medii de 10 la examenele de evaluare națională și bacalaureat în acest an în Cluj vor fi premiați de Consiliul Județean, primesc diplome și bani

Educaţie by Mihai Prodan - iul. 06, 2021 0 213

Elevii care au obținut medii de 10 la examenele de evaluare națională și bacalaureat în acest an în Cluj vor fi premiați de Consiliul Județean, anunță instituția, la fel ca în anii anteriori.

Forul administrativ județean va organiza, în perioada imediat următoare, cu respectarea măsurilor epidemiologice impuse de către autorități, o ceremonie de premiere a elevilor din județ care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea 2021, precum și a celor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Pe lângă diplomele de excelență ce vor fi acordate cu acest prilej, tinerii absolvenți, atât cei de liceu, cât și cei de gimnaziu, care au promovat examenele cu media 10, sau care vor obține acest rezultat la finalul perioadei de contestații, în urma reevaluării lucrărilor, vor fi recompensați și cu o sumă de bani oferită de Consiliul Județean Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare