Închide

Elena Udrea, masterandă la Cluj, a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie pentru „absenteism”. Ea voia să înființeze un „Institut al Fericirii”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - feb. 08, 2018 0 916

Elena Udrea a fost exmatriculată  de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, unde s-a înscris  în 2016 la un master, după ce nu s-a prezentat la nici un examen.

Decanul Facultății, Vasile Stanciu, a anunțat  că Elena Udrea a fost exmatriculată încă din luna octombrie a anului trecut pentru absenteism.

Elena Udrea participa în urmă cu doi ani la un prim curs de master la Facultatea de Teologie și spunea că a simțit emoțiile anilor de facultate, precum un student oarecare. Ei bine, între timp politiciana a renunțat complet la studii și nu s-a mai prezentat deloc  la examene.

Udrea intenționa, la nivel declarativ, să înființeze un așa numit Institut al Fericirii, unde să ajute oamenii să-și rezolve problemele cu ajutorul religiei.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu