Închide

Ediția din acest an a Zilei Interacțiunii Om – Animal are loc în weekend în campusul universității care o organizează de mai mulți ani

Educaţie by Actual de Cluj - oct. 04, 2022 0 92

Ediția din acest an a Zilei Interacțiunii Om – Animal are loc în weekend în campusul universității care o organizează de mai mulți ani.

Astfel, evenimentul are loc în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, în 8 octombrie, între orele 10 și 16. Evenimentul adună anual mii de pasionați de animale, dar include și o componentă educativă a interacțiunii cu acestea. Acesta include jocuri și exerciții demonstrative cu câini și cai, vizite la vivariul universității, standuri informaționale și cu obiecte de artizanat, activități de observație sau vizitele la Complexul acvaristic, Muzeele de Anatomie și de Parazitologie ale USAMV.
Între standurile participante la ZIOA se vor afla și cele cu bunătăți pentru copii, cu meniuri și produse proprii din fermele și stațiunile  universității. Accesul vizitatorilor în campus este liber, iar prezența animalelor de companie este permisă, dacă acestea au vaccinările la zi și nu manifestă agresivitate față de oameni și animale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu