Închide

După șase ani, Primăria ar putea consolida și deschide sala de sport a unui liceu din centrul Clujului/ S-au depus trei oferte la licitație, un contract de șase ori mai scump decât a costat construcția acesteia în 2014

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - feb. 20, 2024 0 215

Trei oferte au fost depuse la licitația Primăriei pentru consolidarea sălii de sport construită și deschisă în 2014 pentru un liceu din centrul Clujului, dar închisă în 2018, după ce au apărut probleme cu o grinda care susținea tavanul.  Acestea au fost depuse de Tomoroagă Construct (Bistrița), Aedificium Projektentwicklung (Cluj-Napoca) și Decorint (Cluj-Napoca). Valoarea totală a lucrărilor este estimată la suma de 12,8 milioane de lei, fonduri bugetare iar durata lucrărilor este de 11 luni.

Cei peste 1.500 de elevi de la Colegiul Național „George Coșbuc” nu au sală de sport din 2018.

Primăria Cluj-Napoca a scos la licitație lucrările de consolidare a sălii de sport a liceului George Coșbuc în ianuarie 2024. Sala, inaugurată în 2014, este închisă din 2018, după ce au apărut probleme cu structura de rezistență a obiectivului. Abia la finalul lui 2023, administrația locală a reușit să rezolve problemele și încurcăturile privind consolidarea și să aibă un proiect și estimări de costuri în acest sens. Numai că acum, lucrările de consolidare costă de 6 ori mai mult decât a costat construcția.

La licitație s-au primit trei oferte de la Tomoroagă Construct (Bistrița), Aedificium Projektentwicklung (Cluj-Napoca) și Decorint (Cluj-Napoca). Criteriul de adjudecare este prețul cel mai scăzut. Procedura este în faza de evaluare a ofertelor. Lucrările de consolidare și reamenajare a sălii de sport ar urma să dureze aproape un an de zile.

Detalii:

S-a scos la licitație consolidarea sălii de sport din centrul Clujului, de la Liceul Coșbuc/A fost inaugurată în 2014 și e închisă din 2018

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu