Închide

După ninsori și viscol ne așteaptă două zile cu temperaturi sub 0 grade. Când se mai încălzește

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - oct. 30, 2017 0 562

Minimele vor atinge -8 grade în Transilvania. După ninsori şi viscol, ne aşteaptă două zile cu temperaturi negative. Meteorologii ne dau însă şi veşti bune. De la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va încălzi uşor.

„Ziua cea mai rece se va simți marți, când temperatura continuă să scadă în medie 2-3 grade la maxime, iar minimele vor ajunge spre minus 8 grade în estul Transilvaniei și nu mai mult de 2-3 grade în sud, cu o minimă la București de 0 grade. Temperaturile minime în noaptea de luni spre marți vor ajunge negative până la minus 6 grade în estul Transilvaniei și nu mai mult de 4-5 grade pentru Lunca Dunării și Dobrogea, iar în București va fi o minimă de 1 grad, după ce ziua nu vom avea mai mult de 12″, spune Dinu Mărăşoiu, meteorolog ANM, potrivit Digi24.ro.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.