Închide

După ce s-a tot codit, aruncând cu acuzații despre oportuniștii din PNL, Tișe s-a hotărât și alege echipa lui Cîțu

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 20, 2021 1 525

După ce o bună perioadă de timp s-a dat la fund, acuzând în stânga și-n dreapta „oportunismul” liberalilor care vânează funcții fără să fi demonstrat că le merită, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, își înghite supărările și iese să anunțe că în contextul competiției interene din partid, pentru președinția PNL, a ales să susțină moțiunea premierului Florin Cîțu.

Așadar, Tișe, asemeni primarului Emil Boc, merge pe mâna echipei lui Cîțu, după ce luni de zile a evitat să se asocieze cu aceștia.

Pe de altă parte, Tișe reamintește că a fost singurul liberal care l-a criticat intens și pe Ludivic Orban, subliniind că în această competiție internă a așteptat ca cei doi candidați să-și prezinte moțiunile, pentru a se putea decide.

„A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României. Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern. Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii. Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL. Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise. Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund. Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea. Am ales moțiunea viitorului! Îmi exprim susținerea  fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală. Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni. Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a transmis Alin Tișe printr-un comunicat de presă.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.
  • Articole similare