Închide

Draga Olteanu Matei a murit. Actrița avea 87 de ani

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - nov. 18, 2020 0 201

Actrița Draga Olteanu Matei, internată săptămâna trecută, în stare gravă, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, a murit marți noapte, potrivit Digi 24.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf Spiridon” din Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu,spunea, luni, că starea de sănătate a actriţei Draga Olteanu Matei este ”foarte fragilă, se poate schimba de la minut la minut”
„Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu.
Actrița a ajuns, vineri seara, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași, ea putând inițial să comunice cu medicii, însă ulterior ajungând în comă, cu hemoragie digestivă.
Draga Olteanu Matei, care avea 87 de ani, a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri de televiziune.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu