Închide

Două milioane de euro în spitalul de recuperare din Cluj-Napoca, pentru modernizarea instalațiilor spitalului, bani publici

Sănătate by Actual de Cluj - iun. 24, 2022 0 283

Două milioane de euro în spitalul de recuperare din Cluj-Napoca, pentru modernizarea instalațiilor spitalului, bani publici.

Zece milioane de lei, adică două milioane de euro, pune la bătaie Consiliul Județean din Cluj într-un contract de reabilitare și extindere a rețelelor electrice, de ventilare, de tratare a aerului și de fluide medicale de la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Anunțul pentru contractarea serviciilor de proiectare și de execuție a lucrărilor a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Totodată, se intenționează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în cadrul instituției sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean, precizează instituția. Contractul are o valoare estimată de 10.926.673 de lei, bani care vin de la Uniunea Europeană. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 iulie iar contractul va fi atribuit în baza criteriului ”cel mai bun raport calitate-preț”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare