Închide

Doi polițiști s-au luat la bătaie, unul a ajuns la Urgențe, în Cluj

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - ian. 17, 2018 0 1086

Doi polițiști sălăjeni s-au luat la bătaie în timpul unei petreceri la care participau, iar unul a ajuns la Cluj, în stare gravă.

Potrivit mediafax.ro Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe pe numele unui poliţist de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, acuzat că a bătut un coleg de serviciu după o petrecere la care ar fi participat împreună.

Din primele informaţii reise că cei doi au participat la o petrecere la o cabană unde au consumat băuturi alcoolice, iar la final între cei doi poliţişti, Marius Gaidoş şi Alin Onica, a izbucnit un conflict. S-au luat la bătaie, iar Onica l-a bătut pe celălalt poliţist, acesta suferind răni grave în zona feței și la coaste.

Poliţistul bătut a fost internat iniţial la spitalul din Şimleu Silvaniei, după care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigaţii medicale suplimentare, starea acestuia fiind gravă.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu