Închide

Doi inculpați din Cluj au fost reținuți ieri pentru proxenetism și trafic de droguri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 05, 2022 0 155

Doi inculpați din Cluj au fost reținuți ieri pentru proxenetism și trafic de droguri.

Ieri procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor proxenetism și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Aceștia spun că în acest an unul dintre inculpați a înlesnit practicarea prostituției de către o persoană vătămată, a transportat-o pe aceasta în diferite locații de pe raza județelor Cluj și Mureș, în scopul practicării prostituției și și-a însușit sumele de bani provenite din practicarea prostituției.

Cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reținut că a procurat, manipulat și distribuit mai multor persoane din județele Cluj și Mureș substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În acest context, acesta a comercializat primului inculpat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive pentru a fi puse la dispoziția persoanei vătămate și a persoanelor din anturajul acesteia.

Procurorii DIICOT au făcut patru percheziții domiciliare în Cluj și Mureș, de unde au ridicat șase telefoane mobile, bani – 1.800 de lei și 50 de euro, dar și obiecte care ar fost utilizate în timpul consumului de droguri. Cei doi au fost duși la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu