Închide

Doi clujeni infectați cu coronavirus de ieri până azi

Sănătate by Actual de Cluj - iun. 29, 2020 0 321

Numărul clujenilor infectați cu noul coronavirus Covid 19 a crescut cu doi, de ieri până astăzi, conform raportărilor comitetului județean pentru situații de urgență.

Astfel, două persoane din județ au fost depistate pozitiv Covid-19 în ultimele 24 de ore, conform raportului citat, ceea ce urcă numărul pacienților internați în spitalele din Cluj, cu tratament împotriva acestei infecții, la 71. Numărul de pacienți internați e semnificativ în scădere față de săptămâna trecută, căci zeci de pacienți asimptomatici, care au fost tratați darîncă nedeclarați vindecați, au fost trimiși acasă în ultimele zile. Doar de ieri până azi numărul pacienților asimptomatici externați din spitalele din Cluj care luptă împotriva coronavirusului – spitalul clinic de boli infecțioase și cel de pneumoftiziologie – ajunge la șase.

Până acum numărul pacienților tratați și declarați vindecați, la Cluj, se apropie de șase sute de la debutul pandemiei – mai exact 585, în creștere cu doar trei cazuri în ultimele zile.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu