Închide

Doi candidați la bacalaureatul de toamnă au fost eliminați în Cluj pentru tentativă de fraudă, la prima probă, de azi, zeci de absenți

Educaţie by Actual de Cluj - aug. 16, 2023 0 158

Doi candidați la bacalaureatul de toamnă au fost eliminați în Cluj pentru tentativă de fraudă, la prima probă, de azi.

Astfel, pentru tentativă de fraudă, în județul Cluj, au fost eliminați doi candidați. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Să adăugăm, zeci de candidați înscriși au absentat la proba de azi: s-au prezentat 426 candidați la proba de azi, cea scrisă la disciplina Limba și literatura română. Un număr de 55 de candidați au absentat. Pentru alți 371 de candidați, înscriși la această sesiune a examenului național de Bacalaureat, nota obținută la proba de disciplina Limba și literatura română, este recunoscută din sesiunile anterioare. Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 25 august până la ora 12. Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi comunicate marți 29 august.
Nota minimă de promovare, pentru fiecare probă scrisă, este 5 (cinci), iar media finală pentru promovarea examenului național de Bacalaureat este cel puțin 6 (șase).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu