Închide

Doi bărbați acuzați de înșelăciune au fost prinși la Cluj și duși după gratii

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 19, 2020 0 176

Doi bărbați acuzați de înșelăciune au fost prinși la Cluj și duși după gratii.

E vorba de trei bărbaţi din judeţul Galaţi, cercetaţi într-un dosar penal de înşelăciune, care au fost prinşi ieri la Cluj şi reţinuţi pentru 24 de ore. Anchetatorii spun că ieri poliţiştii i-au depistat în Cluj-Napoca pe doi dintre cei trei şi i-au dus la audieri. Ulterior, în cursul nopţii trecute, cel de-al treilea a fost depistat pe raza oraşului Beclean, a fost oprit în trafic şi dus de asemenea la Poliție, la audieri. ”Asupra acestuia din urmă, în urma controlului corporal efectuat, poliţiştii au descoperit suma de 6600 lei şi 800 euro, banii fiind ridicaţi în vederea indisponibilizării”, arată anchetatorii.

Cei trei sunt bănuiţi că, în 6 octombrie, l-ar fi indus în eroare pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Şesuri Spermezeu-Vale, cu privire la construirea unei cabane pe structură metalică. Păgubitul le-ar fi remis suma de 10.000 lei în scopul achiziţionării materialelor necesare începerii lucrărilor, însă cei trei ar fi achiziţionat materiale în valoare de aproximativ o mie de lei, după care nu au mai putut fi contactaţi.

Cei trei vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu