Închide

Doar două puncte de sacrificare a mieilor în Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 23, 2016 0 834

Dacă vrei să cumperi miei vii de Paște și să-i sacrifici, află că o poți face în doar două locuri din județ – în piața AgroTransilvania din Dezmir și în Câmpia Turzii.

Legislația nu permite sacrificarea mieilor la colț de stradă, ca în anii trecuți, dar nici nu-i poți sacrifica decât în punctele autorizate, iar deocamdată doar două se află în această situație – piața de gros a Clujului, AgroTransilvania, și în Câmpia Turzii.

Punctul de sacrificare a mieilor din Dezmir se deschide doar două zile, în 25 și 26 martie, în preajma sărbătoririi Paștelui Catolic, și între 28 și 30 aprilie, în preajma sărbătoririi Paștelui Ortodox.
“Punctul de sacrificare a mieilor va funcţiona după toate normele igienico-sanitare, astfel încât de Sărbătorile Pascale, atât catolice cât şi ortodoxe, clujenii să poată să aleagă și să cumpere mielul dorit direct de la crescători, miel care va fi sacrificat pe loc, având astfel garanția achiziționării unui produs sigur și de calitate. Așadar, îi așteptăm atât pe cumpărători, cât și pe comercianții de miei interesați să-și vândă marfa în cele mai bune condiții, în spațiul special pus la dispoziție în cadrul Centrului Agro Transilvania”, spune președintele Consiliului Județean Cluj Marius Mînzat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare