Închide

Doar 89 de cazuri de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore la Cluj, în județul cu cele mai multe cazuri depistate din România

SănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 11, 2021 0 755

Doar 89 de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj, județul cu cele mai multe cazuri de infecție depistate din țară exceptând Capitala, în ultimele 24 de ore.
În Cluj au fost depistate doar 89 de cazuri de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, aceasta pentru că în weekend se procesează mai puține teste de depistare a infecției – sunt 13 de județe cu un număr mai mare de infecții depistate în acest interval, pentru prima dată în luni bune în care, zilnic, în Cluj au fost depistate cele mai multe cazuri de infecție din România. Rata de infectare rămâne printre cele mai ridicate din țară, e 6,12 azi în Cluj, depășită doar de Ilfov cu 7,67 și București cu 6,35.

În ultimele 24 de ore au fost procesate la Cluj 850 de teste, sub jumătate din media zilnică, dintre care peste 300 au fost prelevate de la persoane care au manifestat simptome de infecție.

Să mai precizăm că în unitatea administrativ-teritorială cea mai afectată din județul Cluj, orașul Cluj-Napoca, cu infecții depistate în ultimele două săptămâni cât în toate celelalte orașe și comune din județ la un loc, incidența cazurilor de infecție a scăzut până aproape de pragul critic de șapte cazuri la mie, caz în care se ridică restricțiile de mobilitate aplicate pe toată durata săptămânii. Aici detalii

Până acum în Cluj au fost depistate, de la debutul pandemiei până în present, peste 52.500 de cazuri de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară, exceptând Capitala.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu